If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега (MBlaST ) те питам нещо, тая твоята алфачки, как си оборотите на празен ход, защото моята много тресе и неработи неспокойно и докато е студена прекъсва една такава не работи спойна
Олеле, стресна ме с тая цена, ако наистина е така се замислям за варианта "побългаряване", да ме извиняват колегите италианци, но да бяха измислили по-практичен вариант. А те възможно най неудобния. Мерси за инфото.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Здравейте на всички!
Темата е малко старичка, но при търсене попаднах на нея, а имам проблем.
Счупиха ми чистачката (заедно с рамото) и сега си търся ново. Можете ли да ме насочите откъде да купя такова - марки ала бала има ли? Предпочитам да е качествено и ако се намира същото, като оригиналото, ще е още по-добре. За цените също нямам никаква информация?
Моля ви за помощ и насока!
Благодаря ви
ами аз точно днес говорих с Александър Ауто за 155-ца, та те имат и само перцата Шампион и рамената с чистачките. така че ако искаш пробвай там.
успех,
Sorry на колегите kanzlera и JAMAL , че не съм им отговорил,но нещо съм я изтървал тази тема..
kanzlera - определено не е наред - аз като врътна пали и веднага залепя оборотомера плътно над 1000-та оборота и си мирува там докато леко загрее и падне на 850-900об. Ама по твоя проблем има изписано много по форума и дано си се оправил вече
Jamal - бе не е чак толкова лошо все пак тези перца ,за които говоря са 2-3 лева ,смяната е елементарна и са много добри... Аз преди да прогледна купувах цели чистачки и им вадих перата, но най ме дразнеше ,че чат-пат излизат металните лентички и могат да ти надерат, докато с тези с пластмасовата онова всичко е точно и като си щракнат на мястото няма мръдване.....
97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Кви перца, кви 5 лева. Истината е следната (мерси на Румен) :
отиваш в Метро, купуваш чистачки Валео за 17-18 лв двете, разглобяваш ги - вземаш им само перцата, сменяш и не мърда 2-3 години. Аз съм от 1 с тях и досега не са мръднали въобще. От познати знам, че издържат над 2 години.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment